Ervaringsverhalen

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in contact met Mahmoed Chamanyzadeh. Mijn man en ik waren op zoek naar een seksuoloog, nadat we al drie verschillende seksuologen hadden bezocht. Ik heb hem via internet gevonden, zijn profiel straalde direct vertrouwen uit. Bij de eerste ontmoeting voelde ik me meteen op mijn gemak.

Hij is zeer ervaren op zijn vakgebied, legt alles op een rustige manier uit, vat de dingen helder samen, is soms confronterend en daagt je uit tot zelf handelen. Dit alles op een positieve en soms humoristische manier. Het totaalplaatje maakt dat ik zeer tevreden ben over mijn behandelaar.

(Vrouw, 45 jaar uit De Meern)

In 2008 is bij mij kanker aan de prostaat vastgesteld. Opereren was onvermijdelijk. Die operatie is goed gelukt, daar was ik natuurlijk blij om. Maar ik heb sindsdien wel erectieprobleem. Daar kon ik eerst eigenlijk niet mee leven. Ik voelde een enorme leegte, vooral seksueel. Mijn zelfvertrouwen was weg, ik moest mezelf weer van de grond af aan opbouwen, leek het wel. Daar stond ik dan, 57 jaar oud, toch al een heel eind op dreef in het leven. Maar ik voelde me hulpeloos en onzeker. Ik wilde van alles, maar kon naar mijn gevoel eigenlijk niks meer.

Mahmoed Chamanyzadeh heeft mij geholpen me zelf weer terug te vinden. Met zijn rustige, gedegen en ook humoristische benadering heeft hij mij weer opnieuw laten kijken naar mijn directe leefomgeving. Door gesprekken met hem, soms samen met mijn vrouw, heb ik weer meer rust in mezelf gevonden. Hij heeft er voor gezorgd dat ik zelf tot de analyse kwam dat er nog veel mogelijk is en er nog veel te leven valt. Niet altijd gemakkelijk, maar door zijn aanpak ben ik weer actiever geworden. Daardoor is de relatie met mijn vrouw gelukkig weer vrij ontspannen en weten we ook seksueel elkaar weer te vinden.

(Jaco, uit Utrecht)